Tomatis Logo

Over CATTLEYA

Contact Info

Hallo, ik ben Cattleya, een zeer bekwame en gepassioneerde consultant met een sterke focus op hersenontwikkeling, sensorische integratie, trauma, verslaving, stress en kinderontwikkeling. Ik ben een geslaagde afgestudeerde in psychologie en onderwijskunde en ik breng een multidisciplinaire benadering naar mijn praktijk, en een onwankelbare toewijding om mijn klanten hun volledige potentieel te laten bereiken.

Ik werd enkele jaren geleden voorgesteld aan de levensveranderende Tomatis-methode, en het was een echte game-changer voor mij. Door mezelf toestemming te geven om mijn innerlijke wereld te verkennen via de luisterprogramma’s van de methode, vond ik balans en energie te midden van uitdagende tijden. In feite schrijf ik de Tomatis-methode toe met het veranderen van de koers van mijn leven, en ik sta nu bekend bij mijn klanten en vrienden als “The Happyologist” vanwege de diepgaande impact ervan.

De innovatieve programma’s van de Tomatis-methode gaven me ook onschatbare inzichten in de kunst van non-verbale communicatie, actief luisteren en het belang van het bieden van een veilige en empathische ruimte voor klanten om hun emoties en gedachten te verkennen. Door mijn werk heb ik uitgebreide kennis opgedaan in hersenontwikkeling, sensorische integratie, uitvoerende regulatie en de principes van neuroplasticiteit.

Ik heb mezelf gewijd aan het bestuderen van de wetenschap achter de Tomatis-methode, het absorberen van haar inzichten en het leveren van deze op het hoogste niveau aan mijn klanten. Ik ben toegewijd aan excellentie in dit vakgebied en blijf zoeken naar mogelijkheden voor groei en ontwikkeling onder begeleiding van internationaal gerenommeerde trainers en auteurs zoals Maude Le Roux en Dr. Gabor Mate.

Mijn passie voor de plasticiteit en dynamiek van sensorische, motorische en cognitieve systemen heeft me geleid tot het bijwonen van talloze cursussen en trainingssessies om mijn kennis verder te vergroten op gebieden zoals:

  • Het belang van de lateralisatie van linker- en rechterhersenhelft
  • Autismespectrumstoornis, Dyspraxie
  • DIR Floortime
  • De impact van gehechtheid op sensorische en motorische ontwikkeling
  • Het verlichten van het scheidingsproces
  • Trauma en de Tomatis-methode
  • Auditieve en lichtstimulatie – Synergie van geest
  • Genezing van trauma en verslaving
  • Een meesterklas voor genezers
  • De kracht van verbinding.

 

Onder begeleiding van Maude La Roux heb ik mijn gave voor het begeleiden en ondersteunen van cliënten verder ontwikkeld, en ik ben toegewijd om de beste kennis en vaardigheden te bieden op mijn expertisegebied van hersenontwikkeling en opvoeding. Ik werk met cliënten van alle leeftijden, inclusief mensen met speciale behoeften en mensen met een Persoonsgebonden Budget (PGB). Ik ben AGB-gecodeerd en heb uitgebreide ervaring met het werken met mensen met speciale behoeften.

Ik ben elke dag geïnspireerd door de positieve resultaten die mijn cliënten behalen. Als u op zoek bent naar een oplossing voor zorgen of doelen met betrekking tot hersenontwikkeling, sensorische integratie, trauma, verslaving, stress of kinderontwikkeling, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Ik ben hier om het meest innovatieve, op bewijs gebaseerde neurostimulatieprogramma aan te bieden via muziek en stem, en om begeleiding en ondersteuning te bieden om u te helpen uw volledige potentieel te bereiken.

Certificaten

Table of Contents

Add Your Heading Text Here

Maak een afspraak

Plan een gratis telefonisch consult in:
Vul het intakeformulier in en ontvang een GRATIS adviesgesprek, zodat een expert specifiek inzicht kan geven in de situatie van u/uw kind.
Contact Information
Beste tijd om te bellen
Selecteer de beste optie die u beschrijft:
Beschrijf waar het over gaat